Allmänt

En solig men kylig morgon…

morgonmaskrosor1

 

God morgon på er alla därute!

 

Då var det en ny dag, och idag verkar det vara lite mildare i allafall. 😀 +8 grader trots att solen ligger bakom moln. Men det blåser ute så någon direkt varmt är det väl inte ändå.

Idag kommer mamma hit en stund på lite fika och så ska jag hjälpa henne att färga håret igen. Alltid lika intressant, sist blev det rödskiftande. Hehe! 😉
Sen funderar jag faktiskt på att baka lite idag. 😀 Jag har hittat ett par väldigt intressanta recept i en veckotidning jag lånat av mamma, och det verkar vara såna där lätta och snabba recept som skulle kunna passa mig idag. Jag har ingen större lust att ställa mig med några flera timmars storbak idag. Men jag måste verkligen fylla på frysen nu. Jag har ju ingenting att bjuda på där. Det är ju inte klokt. *s*

 

Sen håller jag alla tummar och tår jag har för att jag får ett IPhone-skal idag. Vilket av dem spelar faktiskt inte så stor roll. Jag har ju helt glömt att berätta att jag vunnit en aktion till på Tradera, nämligen på ett rosametallic IPhone-skal. Jag såg nämligen att det kunde bli en väldigt lång leveranstid på mitt blommiga skal, så jag chansade på den här aktionen efter ett tips ifrån Mia. Tack så jättemycket! 😀

För jag vann den! 😀 Så förhoppningsvis har jag det här fina skalet hemma här snart. 52:- stannade aktionen på. 😛

 

ipskal1

 

Men så såg jag på mitt konto på IPhoneskal.nu igår att det blommiga skalet också var skickat. *s* Så dom kanske kommer samtidigt, vi får se. 🙂

 

Nu ska jag i allafall börja dagen här hemma. Jag sov alldeles för länge idag och hade förmodligen sovit fortfarande om inte mamma ringt och väckt mig. Eller ja, kanske inte. Det är ju sol ute! 😀

 

Ha en jättefin dag nu och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Grattis!

  2. säger:

    Kul att du hittade en till! Själv har jag beställt en till i rosarutig (Burberrymönster) dock ska den hela vägen från Hong Kong. Hoppas den kommer nästa vecka!

Kommentarer är stängda.