Allmänt

Kvällspromenad i sommarvärmen…

prom0

Hej därute i natten alla som är vakna.. 🙂

Klockan är snart två men trots att jag var toktrött i soffan ikväll så kan jag inte somna. Jag ska snart göra ett nytt försök, för jag måste verkligen få lite sömn inför morgondagen. Jag har en fransförlängning och en nagelförlängning i morgon på dagen och på kvällen kommer bästa vännerna på middag. Så lite sömn vore inte så dumt faktiskt. 😛

***

myh1

***

Dagen idag har jag tillbringat i nagelrummet, men vid behandlingsbänken dock. 🙂 Det har varit fransar för hela slanten idag. Men jag hade också besök av fina Myh och vi hade en supermysig stund med fika och massa prat på altanen. 😀

***

Efter lika mysig grillmiddag på altanen med maken så tog vi en promenad med lilleman runt i området, kikade lite på hur långt dom har kommit med bygget av de sista husen här uppe, handlade lite fredagsgott i närbutiken och pratade bort en stund med trevliga grannar. 🙂 Det var en underbar kväll att bara strosa runt i.

***

prom1

***

prom2

***

prom3

***

prom5

***

prom6

***

prom7

***

När vi närmade oss vårt hus igen så kom grannarna ner och pratade bort en stund. Och dom visade oss något som jag tycker förklarar alla getingar vi har på altanen. Dom bor dessutom ännu närmre än vad vi gör, vilket kanske förklarar att granntjejen blivit getingstucken flera gånger i sommar och dom har även haft Insecta här för att ta bort getingbon. Men kolla detta liksom!

***

prom8

***

Tänk er storleken på en vanlig lyktstolpe med lampa så kan ni tänka er hur stort detta getingboet är. Det är i allafall inte ett bo jag gärna skulle vilja få i huvudet om det drösade ner. Men det är väl kanske inte så stor risk. Ilska getingar nu i augusti är däremot mer troligt så boet ska definitivt ner! Grannen skulle dit ikväll när kylan gjort dem lite segare och se om han kunde få ner det, annars är det väl Insecta eller Anticimex som gäller igen.

Men det är ett senare problem. Nu ska jag ta hand om ett mer aktuellt, nämligen mitt sömnproblem. 😛 Håll tummarna för mig för nu gör jag ett nytt försök att få mig lite sömn denna natt.

Ha det bäst alla, sov så gott och på återseende i morgon!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...