Allmänt Blommor & växter Naglar Skönhet & hälsa

Busgrabbar, blommor och blingnaglar… ;-)

grabbarna-grus2

Hej hopp i snålblåsten!

 

Då har helt plötsligt halva lördagen gått och jag har inte fått städat nånting. *s* Det blir inte alltid som man har tänkt sig liksom.. 😛

Förutom trevliga telefonsamtal med både mamsen, Veronica och mitt hjärta som är på jobbet idag, så har jag även haft Elliot med matte på besök här en stund. Vovvarna behöver leka av sig då och då, särskilt en dag som denna när man inte har nån större lust att gå på långa promenader. Det är ju egentligen inte speciellt kallt ute, (aja 11,7 är väl inga högre sommargrader kanske…) men det är mest den här irriterande blåsten och regnet som gör att man tappar lusten för utomhusaktiviteter. Inte ens tokiga Pellisen, som älskar att vara ute och busa, har nån lust att tråka runt i grått väder. Det fick han dock göra i dag i allafall, så när dom kom upp till oss så hade dom precis varit på en längre promenad runt området och då brukar det vara populärt med lite kaffe och fika när dom dyker upp. 😀

 

Själva dök dom också upp med en sak idag. =))

 

 

blomdator1

 

Mamma hade plockat en härlig bukett med de första Lupinerna till mig idag på promenaden! 😀 Det finns nog inget som gör mig på så gott humör som vackra blommor! 🙂 Vackra rosor från blomsterbutiker, underbara Mårbackapelargoner ifrån Handelsträdgårdar, ljuvliga självplockade prästkragar och smörblommor ute ifrån någon äng i skogen eller i diket – alla blommor är lika vackra för mig och gör mig lika lycklig! 😀

Jag älskar verkligen allt som har med blommor att göra! =))

Så just nu ”bor” min fina Lupinbukett från mamma i en vas precis bredvid min dator här på köksbordet så jag kan se den hela tiden. 🙂 Ett av livets största lyxsaker för mig skulle nog vara att alltid ha möjlighet att ha friska, blommande växter och snittblommor överallt i hemmet.

Det är min lilla dröm..! 🙂

 

Nu ska jag i allafall lägga mig i soffan och vila en timme och sen är det dags att köra igång här igen. Jag har fått gjort färdigt en hel uppsättning glammiga och blingiga festnaglar idag som har legat och släpat efter efter tag på grund av olika skäl, men nu är dom klara. Foton kommer sen. Och så har jag förberett mina egna naglar för en ny uppsättning som jag ska sätta på lite senare.
Men – först en eftermiddagsvila!

 

Ha det så gott alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. veronica säger:

    Akta nu så att du inte ”råkar” putta ut vasen över den #stationära datorn# ;)) <3

  2. Cherlindrea säger:

    Veronica: Ha ha ha..lustigt! *Skratt* 😛 Men ja, tillfälligtvis är ju faktiskt åbäket en tillfällig stationär. 😉
    Man kanske får ut en ny dator om en blomvas ramlar över den…. hmmm… *S*

Kommentarer är stängda.