Allmänt

Lite smått och gott…

morgonkaffe23

 

God förmiddag på er därute!

 

Nu börjar jag verkligen bli less på det här vädret! Jag vet – det är bara försommar osv. osv. men jag är så trött på regn, blåst, kyla och det här förbaskade tråkvädret. Jag vill ha sol, värme, ljus, kunna vara ute, njuta på balkongen, pyssla med mina blommor utan att blåsa bort, ha sommar helt enkelt. *suck* Jaja, det är bara att vänta. Nu utlovas det sol på onsdag så man kan ju bara hålla tummarna.

 

stad11

 

Idag ska jag veckostäda här hemma, och röja upp lite så jag får ordning på alla grejer och sen ska jag fixa med mina naglar tänkte jag. Det blir en ny lila design idag, en uppsättning med naglar som jag har gjort färdigt för ett tag sedan. Idag tänkte jag att dom ska på, för nu har jag tröttnat på mina korta naglar. Lägger upp en bild lite senare. 😀

 

lack12

 

Sen ska jag göra i ordning en ny nageldesign idag! 😀 Jag har fått en jättesnyggt lack på posten av bloggvännen Monica, China Glaze från Orly, som jag ska prova till en ny uppsättning. Hon föreslog ett byte av lack vi har tröttnat på och det är ju en superidé! 😀 Kolla in hennes blogg Nagelbloggat, hon har gjort jordens läckraste vattenmarmorering på sina naglar. Det där måste jag ju bara testa! 😀  

Men nu ska jag först och främst ta tag i morgonsysslorna, bädda osv. och avsluta morgonsamtalet med mamsen. *s*

Hoppas ni får en fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Här får gubben städa idag medan jag får vila och vänta på värmen.. ska bli kul att se vad du hittar på med den läckra färgen..

Kommentarer är stängda.