Allmänt

God natt när det är dags…

tecknad-god-natt-egen11

 

God kväll på er!

 

Nu har vi ätit middag här och det är snart dags för CSI, i princip det enda intressanta på tv denna fredagskväll. Det är ju himla märkligt ändå. På nästan varenda kanal sänds det olika filmer ikväll, men alla har fått ”mindre bra” som omdöme. Inte för att jag brukar bry mig så där himla mycket om omdömen lämnade av dryga kritiker som bara vill se djupa och underliga filmer med underliggande meningar och annat tjafs, men det ser ju ändå ganska trist ut när varenda film som sänds en fredagskväll räknas som ”mindre bra”. Pianisten går dock på 8:an ikväll kl.20.00 och det är en riktigt bra film, men vi har redan sett den för många gånger, och för nyligen dessutom. Det blir nog till att rota bland alla gamla dvd’er i stället och se om man hittar något intressant där. 🙂

 

Nu lämnar jag i allafall köksbordet och min stackars uppstöttade dator och flyttar över till soffan i stället. =))

Ha en fin fredagskväll alla och på återseende i morgon igen!

Sov så gott när det blir dags!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...