Allmänt

Skolavslutning idag…

teatime81

 

Hej hopp alla!

 

Då har jag fått upp laptopen igen, provisoriskt i allafall. Jag får ha den som en ”stationär” dator, uppstöttad och på ett fast ställe tills vi har bestämt oss för hur vi ska göra med allting. På ett sätt skulle man bara vilja hiva ut den och köpa en ny och fräsch dator, men å andra sidan älskar jag min dator. Den är bra och jag har organiserat den exakt så som jag vill ha den. Bara tanken på att börja från början med installation av alla program…*stön* Jag har ingen lust! Så vi får väl se hur det blir. Nu står den på köksbordet i allafall och där får den stå – öppen, så den inte spricker mer om vi stänger den – tills vi har bestämt oss. J****a acer!!

Hjärtat har precis kommit hem och testat Orudiskrämen, så nu får vi se om den hjälper något. Jag har riggat upp en värmedyna bakom honom, så kanske den gör lite nytta också –  hoppas jag. Det är ju lite svårt att veta om man ska använda värme eller inte, det ska ju inte vara bra om det är en inflammation har jag hört. Men det är lite olika bud på det där. Själv har jag alltid känt lindring av värmedynan när jag fått såna här ryggskottsliknande smärtor, så jag hoppas att det går bra.

 

Nu ska jag ta mig en kopp lunchte och sen lägga mig och vila en timme innan det är dags att sätta igång med middagen. Det blir grillad lax med färskpotatis idag. Yummi! 😀 Hoppas ni har en fin dag därute, och att inte regnet förstör totalt för ungarnas skolavslutning. Jag blir så himla nostalgisk varenda år när det är skolavslutning. Jag minns så väl känslan av förväntan och glädje när man gick iväg till kyrkan i sina nyköpta fina skolavslutningskläder och sjöng ”Den blomstertid nu kommer…”  😀 Och efteråt gick man hem där mamma hade gjort fika med tårta och sommarlovet låg framför en – flera år långt kändes det som. =)) Solen sken och det var varmt ute och bara en liten sommarbris fläktade i sommarklänningarna…

Var det bättre väder förr? Eller minns man bara inte alla regniga avslutningar? För jag minns då verkligen de soliga i allafall, så det måste ju ha varit några såna i allafall. *s* Jag minns även alla långa härliga och heta sommardagar då vi ungar sprang omkring ute på gården och föräldrarna turades om att dra ut vattenslangen från tvättstugan och spruta ner oss ungar. 😛 Asfalten var så varm att den var alldeles mjuk och värmen dallrade i luften. Många av sommarlovsdagarna tillbringade vi ute vid Askimbadet i Göteborg, vi bodde precis i närheten då, och mamma hade med sig mat och fika för hela dagen i sin stora picknickkorg.

Ja, jag tror faktiskt att vi hade bättre sommarväder förr.

Hoppas i allafall att vi får en riktigt skön sommar i år. Än har den ju bara börjat.

Må så gott nu därute alla, och på återseende lite senare!

 

blomsterkrans

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...