Allmänt

Ännu en njutbar sommarmorgon!

blommorgon11

 

God morgon på er alla söta!

 

Då var det en ny dag – och en ljuvlig sådan igen! 😀 Klockan är inte ens åtta och det är redan 21 grader varmt i skuggan. Så fort jag vaknar så knäpper jag på den förladdade kaffebryggaren, bär ut laptopen på balkongen och sen är det svårt att slita sig härifrån. 😛 Morgonen är alldeles stilla, fåglarna kvittrar ute i skogen och humlorna surrar bland mina nyplanterade balkongblommor. Kan det bli bättre?! =))

 

Idag har vi tvättid, i vanlig ordning missade vi den förra. Det börjar bli standard det där..hehe! Men redan vid 10-tiden kommer Nikki, Saphira och Boss upp till mamma, så jag kommer nog hålla mig därnere med lilleman och springa till tvättstugan därifrån. Det är praktiskt att bo nära… 😉 Loxy kommer att bli överlycklig när han får träffa Boss igen, och nu har han väl förhoppningsvis vilat upp sig lite efter värmen och chocken över alla hundar på Ryda i söndags.. *s* Han är otroligt märklig med det där. Här hemma vrålar och skäller han på alla – hundar som människor – och är det inte en chihuahua som kommer så är det näst intill omöjligt att få honom att hälsa på nån annan hund. Han äter upp dom..haha! Men så fort vi kommer innanför grindarna på en utställning så är det precis som om någon har limmat igen munnen på honom. Han skäller utanför, när han ser en och annan enstaka hund när vi kommer, men inte där inne. Ja, med vissa små undantag kanske… 😉 Men däremot skällde han ut mig ganska ordentligt hela dagen – så fort jag var på rymmen enligt honom – ca 1 meter bort eller så.. *s*
Annars har jag fått känslan att han bara ger upp när han kommer in och ser alla tusentals hundar. Det är för många, han orkar inte hålla på och skälla på alla hela tiden. Men så fort vi lämnar utställningsområdet och han ser nån enstaka hund så är han igång igen. Förklara det någon… 😛

 

Hur 17 kom jag in på det ämnet? Haha! Jaja, hur som helst, idag ska han få busa loss i mammas trädgård med Elliot och Boss. Det kommer nog ta död på lite överskottsenergi – som han inte har…haha! Mitt trötta murmeldjur. *s*

 

cutecolorsplantline4

 

Hoppas i allafall att ni får en härlig dag i solen alla! Det verkar som om det ska bli lite svalare med regnskurar fram emot slutet av veckan, så det gäller att passa på och ta vara på sommardagarna.

 

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Japp, ut i solen:)

 2. säger:

  Godmorgon 🙂 Jag kommer strax över elva istället, för saphira somnade precis, så du vet 🙂 Jag lämnar därimot både boss och fira där för jag ska iväg och köpa en badbasäng. Puss puss ses sen

 3. säger:

  Hejsan!

  Hihi jag tror våra hundar är rätt lika med att skälla på hundar. Armani har lärt sig att inte skälla, han vill heller inte hälsa. Han låter hundarna passera ooch om det är någon som vill hälsa så går han morrande undan. Men hundar han känner tycker han är jätte roliga. Däremot den lilla Adidas, han är tväromöjlig, han skäller så fort han ser en annan hund…tur att han är så SÖT! 😉

  Jag har skaffat en ny blogg, den funkar inte så bra än verkar det som. Men du kan ju kika in om du vill!

  Kram Anna, Armani & Adidas
  http://www.shabbychicchihuahuas.blogspot.com

 4. vi lider i värmen… det blir lite väl varmt för oss här, behöver en pause från detta nu… (fniss).

  Jag svettas å humöret börjar bli dåligt. Kan inte sova alls när dt e såhär varmt….. Saga gillar värmen som vanligt, men Betty lider precis som jag. Vi önskar faktiskt 1 dags regn, sen kan de bli varmt igen.

  Vi bor ju i en så liten 1:a, så luften står helt still, å värmen bara stiger. Uch, längtar ännu mer efter att få flytta.

  Hoppas ni får en bra dag i trädgården, svalt å skönt. Glöm inte tvätten (skratt). Jag hade oxå tvättstugan igår, men glömde… så har en ny tid idag igen jag med. kram

Kommentarer är stängda.