Allmänt

Smarriga kakor & tokläckra skor! =))

syrrans-kakor1

Och så var det eftermiddag igen. Vart i hela friden tar dagarna vägen?

Lillasyster Nicole kom redan vid nio-tiden i morse och det var tur, för vi hade som vanligt hur mycket som helst att prata om så jag är inte helt säker på att hon kom i tid till sin första lektion i dag. Klockan 13.00…  *s*
Jag är ju van vid – och glad för naturligtvis – att få plocka fram allt mitt fikabröd när någon kommer hit, men idag fick jag faktiskt smaka på lillasyrrans bakverk och My god säger jag bara! 😀 Den äppelpajen alltså! För att inte tala om havrekakorna! =)) Jag vet inte vad det är för knäpp vi har fått i familjen men vi verkar vara baktokiga allihopa. Haha! Även hallongrottorna är hennes och jag fattar inte hur hon bär sig åt med dem. Jag använder formar och mindre smör än vad som står i receptet och ändå flyter mina ut. Hon kör sina direkt på plåten, rakt av efter receptet och får den här formen. Förbaskad orättvisa! *skratt*

 

Sen provade jag hennes nya skor och kolla bara på dessa! 😀

 

syrrans-skor1

 

Dom är ju klart udda och hade någon bara beskrivit dem för mig så hade jag troligtvis varit enormt skeptisk. Men jag såg dem på bild på syrrans blogg först och idag testade jag dem. Och jag tycker bara dom är såå himla coola! 😀 Så fräcka så det bara inte är klokt! Och dom var verkligen sjukt bekväma! Man kände ju knappt att det var såpass höga klackar på dem som det är. Jag säger bara: SKA HA! *Skratt*

***

 

Nu ska jag börja laga middag här. Grönsaksbiffar med Karl Johansvampsås och broccoli blir det här hemma hos oss idag. 🙂

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hehe, kul att du gillade allt jag släpade med mig idag 😉
  Jag fick byta skorna till en större storlek så du vet, hemskt lättad över detta 🙂
  Ha det gott. puss puss

 2. Cherlindrea säger:

  Nicole: Det var ju tokgott ju! 😀 Kul att få mumsa på lite annat än ens eget också. 😉
  Skönt att det fixade sig med skorna. Jag hade nog gått med skoskav hela sommaren om det inte gått. Haha! 😛
  Gokramizar!

Kommentarer är stängda.