Allmänt

Dags för lunch…

krassemacka1

 

Hej därute alla!

 

Hoppas ni har en underbar dag därute i solen alla! Här har vi 18+ i skuggan nu, och det är helt underbart! Men blåsten är inte så trevlig, och jag har plockat in Loxy från balkongen för jag tycker det blåser för mycket för hans öron därute. Hoppas vinden lägger sig lite sen så han kan få ligga och njuta i solen som han så gärna vill. Nu ligger han här i soffan och halvslumrar. Han har ätit bra, precis som vanligt, men han har ordentligt ont fortfarande. Mamma kom upp med Pellisen förut, och trots att vi höll koll på dem och Elliot faktiskt tog det ovanligt lugnt, det verkade som om han märkte att något inte var som det skulle med kompisen, så råkade han komma åt Loxys öra vid ett tillfälle och lilleman skrek till. Så nu har Nicole och jag bestämt oss för att skjuta på våran systerkväll tills Loxy mår bättre. Gladtoken Boss skulle ju aldrig förstå varför han inte får leka med Loxy. Han är så sjövild att han även i vanliga fall nästan tar knäcken på min hund. *s* Det brukar sluta med att Loxy gömmer sig under soffan och Boss ligger utanför och gnäller och väntar på honom. 😛

Så det bästa är helt klart att låta Loxy få några vilodagar först. Kompisen Veronica sa precis att dom brukar säga när det gäller barn att det tar ca 1-2 dagar innan penicillinet verkar. Jag hoppas att det är likadant med hundar så han blir av med smärtan snart.

 

***

 

Nu ska jag ta mig ett par lunchmackor med min egenodlade smörgåskrasse och lite te innan det är dags för en liten vovveprommis. Ut vill han ju i allafall, även om det inte blir några långpromenader i blåsten nu. Som sagt – jag hoppas verkligen att blåsten lägger sig snart.

 

Ha nu en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...