Allmänt

Älskade Piggelin! :-)

piggelin1

Jag är verkligen inget fan av isglass i vanliga fall men en glass kan jag aldrig låta bli att köpa när sommaren är här – nämligen Piggelin! 😀 Dels tycker jag den är otroligt god, den har en smak som jag aldrig kommit över i något annat hur mycket tuttifrutti de än kallar sig. *s* Men framför allt så har den här glassen funnits typ alltid. =)) Den för med sig himla mycket barndomsminnen så det inte är klokt.  Idag innan Håkan gav sig iväg så tog han en sväng bort till affären och köpte varsin glass till oss. Fast jag fick två. 😉 Piggelin såklart, och så nya storfavoriten – Magnum Guld. Helt sjukt god!


balkongtidningar1


Nu sitter jag och softar på balkongen med jordgubbar och ett gäng tidningar som jag fått av mamsen. 😀 Håkan har åkt iväg på motorcykeln till Nääs slott ikväll tillsammans med kompisarna, men jag varken kunde eller orkade följa med. Dels vill jag inte lämna bort Loxy när det är så här varmt och dels är jag alldeles för slö själv. Jag vill faktiskt bara vara hemma de här sista dagarna innan vi åker. I morgon måste jag i och för sig åka iväg in till stan en sväng och fixa med lite ärenden, men sen blir det bara hemma tills vi åker på onsdag morgon. Jag har en lååång lapp med förhållningsregler att skriva till min mor och till min syster som ska bo här och passa Sassie och Tinky när vi är iväg. 😉 Det behövs förmodligen inte alls, men jag känner mig lugnare om jag får göra det. *s*


Nu ska jag i allafall ta mig en liten tur med lilleman. Inte för att det är direkt svalare än men han måste ju ut liksom. Det blir en snabbtur och så får vi gå en längre promenad senare. Idag vägrar jag att laga mat i allafall så det blir kinamat när Håkan kommer hem. Slipper jag tänka på det i allafall. Av nån anledning känns det som jag inte har lust att tänka på nåt alls de här varma dagarna, utan bara sitta och softa på balkongen. =))


Ha en fortsatt skön eftermiddag och kväll därute och må så gott alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...