Allmänt

Lite fika i värmen… :-)

fikadags31

Hej hej därute!


Då har jag avslutat mitt dagliga två-timmarssamtal med goaste Veronica och dessutom fått klart min nya nageluppsättning under tiden. 😀 Jag har inte hunnit fota dem än, men jag lovar att lägga upp ett par foton senare. De är..hmm..väääldigt somriga, om man säger så. 😉


Mamsen har varit här på lite förmiddagsfika idag, men hon flydde när solen kom till vår balkong. *s* Det är sjukt hett här ute nu, men jag sitter säkert under parasollet så jag klarar mig förhoppningsvis ändå. =)) Det är den stekande solen som jag inte riktigt klarar av även om jag gärna vill att den ska finnas därute. 😛


Nu ska jag slänga mig i duschen och sen blir det nog en timmes vila innan jag ska fortsätta med packningen inför resan. Det är så himla jobbigt att packa för så många dagar, jag tar alltid med mig fel saker. Antingen är det för kallt när vi kommer upp, och då har jag packat ner för tunna kläder, eller också har jag utgått i från kalla norrland och så är det högsommar när vi kommer upp. *suck* Jag har otroligt svårt för att lära mig klimatet däruppe. Jag får försöka packa lite hälften av varje så ska det väl fungera – hoppas jag. *s*


Hoppas ni har en fin dag därute och har möjlighet att njuta av solen och värmen.

Nu är det duschdags här, men jag kikar in lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...