Allmänt

Handlingen är klar för den här månaden! =))

handlat1

 

Hej där ute i solen och blåsten alla!

 

I varjefall blåser det ordentligt här i Borås, men jag är glad så länge jag slipper regnet nu. Det är ju ljust och soligt i allafall. 😀 Och faktiskt över 18 grader i skuggan, även om vinden är ganska kylslagen.

 

Nu är jag äntligen färdig med dagens storhandling och allt som hör till. Klockan 10.00 körde Håkan mig till affären idag. Halv fyra på eftermiddagen är jag klar… Det är ju helt otroligt! En halv dag för att handla mat liksom.. Haha! Fast jag ska väl erkänna att jag inte har gått i butiken hela tiden. Den sista timmen har jag stått och portionerat upp storförpackningar med köttfärs, korv, grillkött och diverse annat som ska frysas. Men det är ju bara såå himla underbart att ha en extra frys nu! 😀 Jag slipper slåss med grejerna för att få plats med dem. 😛

 

cutecolorsbalicon54

 

Men någon motorcykeltur blir det inte för mig idag, det orkar jag inte. Håkan har dock åkt iväg till garaget nu, dels för att åka ut en sväng ikväll, men först för att tvätta rent hojen som ser ut som en dynghög efter turen hem från Trollhättan i ösregn igår. 🙂

Själv ska jag ta med mig min lilla vovve och gå in och lägga mig och vila en stund. Jag tror jag bröt ryggen när jag skulle lyfta i 6-7 megakassar med mat i kundvagnen idag. *s* Nu är det definitivt jag som skaffar en sån där scanner i butiken, det måste ju vara så himla mycket smidigare än att packa ner allt i vagnen för att sedan packa upp allt på bandet, för att sedan packa ner allt i kassar i vagnen igen – för att sedan åter igen packa upp allt när man kommer  hem… Jag menar, lägg av liksom! *skratt* När det finns enklare sätt.

 

cutecolorsbalicon54

 

Men nu är det dags för en vila här som sagt var. Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Wow! Det kallar jag att storhandla. Men det är så himla bekvämt att ha det mesta hemma sen också!!

  Jag önskar dig en underbar midsommar med mycket sol och sill!

  Kram

  Flisan

 2. Du skulle nog tjäna på att ha en scanner när du handlar mycket, var rädd om ryggen nu:)

 3. säger:

  Oj vilken shopping! Ser ut som det är från willys 😉 Brukar oxå handlar där. Så vad hamnade hela kalaset på sen då? 😛 för det där ser verkligen ut som storhandling! =)))

Kommentarer är stängda.