Allmänt

Mycket att göra idag..

blommorgon2

 

God morgon på er alla!

 

Ja, eftersom jag varit vaken av och till i natt, och till sist gav upp det här med sömn runt halvsju-tiden, så hann jag faktiskt med en stund vid datorn innan dagen sätter igång med alla måste-göra-saker. Jag fastnade ute på balkongen med kaffekoppen och senaste numret av Allt i Hemmet här på morgonen. Så himla mycket fint så det inte är klokt! Jag tror jag har sett jordens sötaste lekstuga! 😀 Ska se om jag kan få in en bild på den senare.

 

Men nu börjar det bli dags att förbereda för den här dagen. Eftersom jag har dubbelbokat den så får Håkan ta hand om tvättstugan idag efter att han har kört mig till affären. Jag tycker om att handla ensam och utan stress, då kan jag gå och fundera och välja i lugn och ro även om det ofta innebär att jag blir kvar i mataffären i flera timmar. 😛 Men det är så himla mycket som måste fyllas på den här månaden, så jag lär behöva den tiden. Vi tänkte också ta en sväng till nya Lidl som har öppnat här i Borås, och se vad dom har för utbud. Vi handlade på Lidl i Skene ett par gånger för några år sedan, och där hittade vi några saker som vi inte sett någon annanstans. Har vi tur finns de kvar i sortimentet.

 

cutecolorsballine3

 

Det ser ut att bli riktigt fint väder idag dessutom, så jag gissar att mitt hjärta kommer att vilja åka ut med hojen senare idag nu när han äntligen fått hem den igen. Själv måste jag planera för helgen, både midsommarafton och Håkans födelesdag som infaller bara ett par dagar senare. Men vi får se – kanske jag åker med en sväng om jag hinner och orkar efter den här dagen. 🙂

 

cutecolorsbalicon54

 

Nu ska jag i allafall först och främst ta mig morgonens andra kopp kaffe och sen börjar det nog bli dags att väcka herrarna som fortfarande sover. 😉

Hoppas ni får en riktigt fin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. go morron!! Här är det oxå fint väder nu på morgonen (ler)… Äntligen, inge mer regn tack!!

    Fnissar lite då jag läser att du oxå är en sån som vill gå helt själv å handla, utan gubben i lugn å ro. Fast precis som du säger så brukar de ta nån timme, men det gör ju inget. Tycker de e så skönt att få gå å välja bland olika märken och titta på priset, utan nån som suckar å skyndar på.

    Hoppas du får en fin å härlig dag idag. ta hand om dig! kram

  2. säger:

    Vilken idé jag fick nu av dig 🙂 Lidl måste jag oxå springa och kika på snart. Jag har bara väntat på att vi ska få det i Borås för det är som sagt mycket där som inte finns i vanliga affärer 🙂

    Jag har inte stenkoll på vart det ligger mn du får förklara det sen ,) Ha det gott i dag. Puss puss

Kommentarer är stängda.