Allmänt

God morgon i regnet!

blommorgon8

 

God morgon där ute i regnet.. 😉

 

Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder fram emot eftermiddagen och kvällen. Idag är det nämligen dags för ännu en insparksfest för tre nya medlemmar i Hräsvelg, och vi har planerat att grilla – utomhus förstås…  Jättekul i ösregn när vi inte har något tak att stå under. *s* Men efter vad jag har hört så ska det bli uppehåll i eftermiddag, så det är bara att hålla tummarna. 🙂

 

cutecolorsplantflower4

 

Så ikväll är det alltså fest! 😀 Och för en gångs skull har jag inte migrän. =)) Kan inte bli bättre! *s*

 

Håkan ska iväg här nu med några i klubben och inhandla maten för ikväll. Själv ska jag passa på att städa lite här hemma, så har jag det gjort. Tror inte jag kommer ha någon större lust till städning i morgon… *s*

 

Men nu ska jag först ta min obligatioriska kaffekopp nummer 2, och samordna dagen lite med min kära sambo. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och så håller vi tummarna för lite bättre väder! =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. go morron! Ja, här är det väll lite bättre väder än hos er.. är mulet å lite kyligt ute, men vi väntar på regnet. smhi har sagt att det ska bli regn och det syns även på himmlen att det är påväg.

    Du har helt rätt när du säger att mina tjejer hade kul igår… dom sprang å lekte i massor, så sen när dom kom hem slockna dom i soffan och sov resten av kvällen. Fick sitta själv å kolla på tv (skratt).

    Hoppas ni oxå får en trevlig och kul dag idag, trotts dåligt väder! kram

Kommentarer är stängda.