Allmänt

…och regnet det bara öser ner…

regn1

 

Man har ju lite svårt att tro att det ska bli fint väder den här dagen… *s*

Regnet fullkomligt vräker ner, det blåser så nämnda regn piskar in över balkongen och det är mörkt och grått ute. Men trots allt – hoppet är ju det sista som dör, och långt borta på himlen är det faktiskt lite ljusare. 😀 Kanske ändå…

Synd att jag inte lyckas fånga på bild hur det verkligen ser ut utanför balkongen. Regnet ligger som en tät vägg utanför.

 

Just nu har jag i allafall bara lust att krypa ner under en filt och mysa med en bra film och massa godis, men det kan jag bara glömma. Om 3 1/2 timme ska vi vara uppe i mc-lokalen och förbereda för kvällen, och innan dess har jag en hel del att hinna med. Min speklakel till hår tar alltid längst tid, speciellt nu sen jag av någon märklig anledning har börjat tappa mängder av hår. Det känns som jag bara har hälften kvar av mitt hår, jämfört med för nåt halvår sedan. Jag måste bara försöka få tag i nåt bra kosttillskott. Det har knappast med uppljusningen att göra, eftersom även hud och naglar är urkassa just nu. Det är nåt jag har brist på helt klart. Men man blir ju livrädd när man drar loss stora torvor med hår ur borsten varenda dag… 🙁

 

cutecolorsschoolicon5

 

Nu ska jag göra en djupdykning i min garderob och försöka få fram något att ha på mig ikväll. Men det blir väl de gamla vanliga supersköna jeansen med nån top till. 😉 Jag är så himla fantasifull…Hehe!

 

Må så gott alla, och ha en fortsatt fin fredag! Återkommer senare om jag hinner, annars blir det i morgon – med lite festbilder.. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    GUD vilken fin blogg du har. Nu ska jag läsa en massa här. 😀

Kommentarer är stängda.