Allmänt

Lite vårnytt i klädväg och hudvård/smink! :-)

bonprix3

God förmiddag alla!

Inte för att det gråruggiga vädret idag inbjuder till det precis, men idag beställde jag en såå himla söt och somrig top på Bonprix. Det känns som att den här, tillsammans med en lång vit kjol eller vita Freddyjeans, beroende på vad termometern säger, kommer att bli en helt fantastisk kombo på midsommarafton. 😀

Passade även på att beställa lite underkläder, såna där bekväma saker som kanske inte är supersexiga först och främst men bekväma. 😛  Bonprix har faktiskt en hel del fina saker i sitt sortiment. Jag har inte beställt så mycket därifrån tidigare men speciellt klänningar har jag sett många fina. Jag är på jakt efter en vanlig enkel svart maxiklänning till i sommar också, och en kort, ljus jeansjacka. Det sistnämnda har dom en helt okej modell på Bonprix men jag ska ändå kika runt lite på fler ställen. Den är egentligen lite för ljus för min smak, men hittar jag inget annat så blir det kanske denna. 🙂

jeans

Förutom kläder har jag även beställt två nya Nyx soft matte lip cream. Jag är helt förälskad i de här läppkrämerna. De sitter verkligen länge, känns knappt på läpparna och finns i massor av fina färger. Den enda nackdelen jag har känt av är kanske att läpparna kan kännas lite torra när det har försvunnit, men den biten kan jag faktiskt ta. Dom blir inte torra, inte mina i allafall, det är mest den där känslan av att man vill sätta på nytt. Men det brukar ta minst ett par timmar innan jag känner så.

nyxtv2

Jag valde i allafall färgerna London och Abu Dhabi den här gången. Stockholm hade jag sedan tidigare. De ser kanske närmast identiska ut på tuberna, men det är faktiskt helt olika nyanser när man applicerar dem. 🙂 Dessa köpte jag på Nordicfeel den här gången, för jag var även ute efter en ansiktskräm som var slut i princip överallt men som jag hittade där. Nämligen Shiseido Ibuki – Smart filtering smoother.

smooth

***

Beskrivningen av denna krämen lyder:

”Fotoshoppad hud på ett ögonblick. En hudvårdande primer med blurring-effekt som förvandlar hudens struktur till en jämn och slät yta med sin unika ljusreflekterande teknologi. Absorberar överskottet av sebum under hela dagen och håller en blank hud matt hela dagen, eller en torr hud återfuktad hela dagen.”

Riktigt så extrem kan man kanske inte förvänta sig att en kräm är, men jag har hört och läst mycket positivt om den. Det är väl en kräm liknande askungekrämer från andra märken, men jag var nyfiken på just denna, eftersom man kan använda den på flera sätt. Dels under den vanliga makeupen, dels över den som en sista finish. Men även över allting under dagen för att fräscha upp en trött hud efter flera timmars jobb eller liknande. Det ska i allafall bli spännande att prova den och se om den ger den fräschör som omdömena säger. 🙂 

***

Jaha, det var lite tips för idag! 🙂 Nu ska jag förbereda mig för ett besök nere i nagelrummet. En jättego tjej kommer inom på sin rast för att fixa sig lite. 🙂 

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...