Allmänt Pyssel & handarbete

En väldigt tidig morgon…

fikastund21

God morgon på er alla!

 

Det har inte varit någon vidare bra natt sömnmässigt sett. Jag har väl slumrat till några minuter då och då frampå morgonkvisten, men för övrigt har jag varit vaken hela natten. *suck* Och när klockan var runt halvsextiden så klev Håkan upp, då kunde inte han sova längre. En halvtimme senare gav jag upp också.

Så ja, från sex i morse har vi suttit vid varsin dator med kaffekopparna och roat oss med att surfa runt på våra personliga favvosidor. 🙂 Själv har jag suttit och suktat efter massa roliga pysselgrejer på Panduro Hobby igen. *s* Vad sägs till exempel om det här ursöta godiståget! 😀

 

candy-train1

 

Hur sött är inte det liksom?! 😛 Men det ska förstås fyllas med hemlagade karameller, och det är jag också så himla sugen på att prova. Egna tvålar skulle jag också vilja göra. Man kan ju alltid börja med något startset för att se om det är något man tycker är roligt. Själv fastnade jag för de här tvålarna i pastellfärger och med små torkade rosenknoppar som dekoration.

 

tval1

 

tval2

 

Ett jättesött sätt att använda ett kakfat tycker jag. 😀

Nåja, nog om pyssel för den här gången. Nu ska jag ta och fylla på kaffekoppen och kika runt lite på mina mail, favvobloggar och annat. Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    sött!

Kommentarer är stängda.