Allmänt

På väg att bli sjuka..?

bloggfoto131

 

Hej på er igen!

 

Nu är klockan strax över tio och jag tänker inte tvinga mig själv att vara vaken längre. Men jag börjar undra ifall det verkligen är min vanliga huvudvärk jag har..? Jag fryser också och känner mig allmänt hängig, och så säger Håkan precis att han känner likadant. Och han blir liksom aldrig sjuk. Så att han fryser och har huvudvärk ikväll är helt klart mer oroväckande än att jag har det. Jag hoppas verkligen inte att han har råkat bli smittad av influensan nånstans nu, varken för hans eller min skull. Jag tillhör ju en högriskgrupp och riskerar ju därmed att kunna bli ordentligt dålig. Håkan därmot har ju ett nyopererat, ej färdigläkt knä där det kan strula till sig ordentligt, om han åker på något virus och feber. Så nu håller vi tummarna för att det här bara är något tillfälligt som inte blir värre än så här. 

Men vi ska krypa i säng nu i allafall, och se till att få lite sömn. Förhoppningsvis mår vi båda bättre i morgon bitti. Hoppas jag…

 

Sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Usch det var inte roligt att höra 🙁
    Jag hoppas verkligen att det bara är en VANLIGT influensa ni fått om det blir värre, men det kan det ju oxå vara.
    Du har ändå hållt dig mer skyddad än många andra den senaste tiden och man kan lätt känns fler symptom än det kanske är på grund utav oro.
    Tänker på er och håll mig undanrättad med vad som händer
    Kramar

  2. Hoppas det inte är flunsan..

Kommentarer är stängda.