Allmänt

Sovmorgon…

mammas-window1

En liten titt ut genom mammas köksfönster… Ingen snö i sikte här inte. 😉

God förmiddag på er alla! Här har det sovits idag vill jag lova! smiley Jag höll på att ramla ur sängen när jag upptäckte att klockan var nästan tio när jag vaknade. Men resan i från Härnösand satt verkligen i kroppen, jag var helt slut hela dagen igår.
Idag är det dock nya tag. 🙂 Håkans dotter Maria och hennes sambo Micke kommer hit och hälsar på, så nu ska Håkan iväg och handla lite och så blir det lite mat här framåt tre-tiden. Innan dess måste jag försöka få lite ordning på hemmet. Det är en smula stökigt här efter min slappardag i går. *s*

Jag kikar in lite senare med utlovade foton, men nu ska jag ta itu med morgonbestyren som är en aning försenade idag. 😉
Må så gott alla och ha en jättefin söndag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...