Allmänt

Roligaste julskinkan? =))

skinka11

 

Ja, finns det någon tävling för märkligaste julskinkan nånstans så tipsa gärna mig, för då borde vi ligga bra till. smiley Den här skinkan som vi precis tagit ut ur ugnen ser ut som en kuperad pulkbacke…haha! Vi får väl hoppas att den är godare än den är vacker i allafall… *s*

 

 

 

 

kaka1

 

I ugnen står även en mjuk pepparkaka med hackad mandel som jag snodde ihop här nu på förmiddagen som vi ska ha till eftermiddagskaffet. smiley Den är klar om en kvart och då ska jag lägga mig och vila en halvtimme innan det är dags att börja fixa i ordning maten och duka.

Det är riktigt vackert väder här i dag även om det inte finns någon snö. Kallt visserligen, men soligt och vindstilla. Egentligen skulle man ha varit ute på en riktig långpromenad i skogen idag, men det kommer fler vackra dagar. 🙂

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...