Vardagsbetraktelser

Maria & Micke på besök idag! :-)

skarabesok3

Ja, det har inte hunnit bli så mycket bloggande idag heller, men det är väl så vissa perioder. Man har helt enkelt så mycket att göra att det inte finns tid att sitta vid datorn. Idag har vi som sagt var haft besök av Håkans dotter Maria med sambo Micke, och fantasilösa som vi är så bjöd vi på julbord… Haha! Nej, men skämt åsido så har vi faktiskt inte hunnit äta mer en ett julbord själva i år. Vi handlade ingen julmat överhuvud taget före norrlandsresan. Men det var riktigt gott, även om vi inte hann med vissa saker som vi gärna hade haft också, till exempel Håkans underbara inlagda strömming och Janssons frestelse. smiley

skarabesok4

Min kaka som jag bakade tidigare på dagen dekorerade jag med siktat florsocker och små mjuka tuttifrutti-strössel, så den skulle se lite julig ut. smiley

skarabesok1

Så efter maten blev det kaffe, kaka – och massa choklad förstås…*skratt* Jag kommer att prångla på varenda en som kommer hit lite godis så vi slipper äta upp allt själva. *s*

skarabesok2

Det blev faktiskt invigning av vårt nya trevånings kakfat från nya servisen i dag också. Jag tyckte det passade perfekt att ladda med både kaka och godis. smiley

En supertrevlig dag har vi haft, både Håkan och jag, och vi hoppas förstås att Maria & Micke har haft det också. 🙂 I morgon ska jag fota den helt underbara julklappen vi fick… Vänta bara ska ni få se… smiley

Sov så gott alla och på återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...