Vardagsbetraktelser

Håkans födelsedag! :-)

birthday-hakan1

Äntligen har jag fått ordning på bloggen, eller rättare sagt, one.com har fått ordning på den. Hoppas jag… smiley Lite segar den fortfarande, så jag hoppas att det funkar som det ska snart. Här kommer i allafall de försenade fotona ifrån Håkans lilla överraskningsfödelsedag.

birthday-hakan2

 

 

Gästerna har anlänt och Loxy snor uppmärksamheten som vanligt…*s*

 

 

 

 

 

birthday-hakan3

Tårtorna, som jag och mamma satt och gjorde sockerblommor till kvällen innan. smiley Självklart hade jag gjort tårtor i orange-svart om jag bara hade haft tillräckligt med sugarpaste hemma. Men nu hade jag inte det, och eftersom jag inte hann beställa nytt så fick jag nöja mig med det som jag hade hemma och det som vanliga matbutiker hade att erbjuda. smiley

 

 

 

 

 

 

 

birthday-hakan4

 

Håkans son Peter vågar sig på den första tårtbiten. *s* Hans dotter Maria med sambo Micke tittar på. smiley

 

 

 

 

 

birthday-hakan5

 

Vilket utlöser allmän huggsexa…hehe!

 

 

 

 

 

birthday-hakan6

 

 

Även Håkan har försett sig med en ordentlig bit.. smiley

 

 

 

 

 

 

birthday-hakan7

 

 

Jag smyger runt och studerar vad folk verkar tycka om tårtan…. hehe..smiley

 

 

 

 

 

 

birthday-hakan8

 

Peter och hans söta flickvän Jenny. smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

birthday-hakan9

Födelsedagskortet ifrån Hräsvelg-gänget. smiley

birthday-hakan10

Insidan… *skratt*

birthday-hakan11

Och så sist men inte minst, alla jättefina presenter han fick, min älskling. Ett sängklädesset med Harley-Davidson motiv. Två toksnygga kuddar i sammetsliknande tyg, även dessa med motiv från Harley-Davidson, en chokladask från Anton Berg, ett set med en skruvmejsel med massor av tillhörande bits ifrån Black&Decker och till sist – *skratt* – Let´s Dance som ett sällskapsspel! smiley När vi träffades, Håkan och jag, så pratade vi om att gå och lära oss att dansa salsa. Men det blev aldrig av tyvärr, och nu ska Håkan uppfylla sitt löfte till mig, stod det på kuvertet till födelsedagskortet. Haha! Jag tackar och bugar, (mer än Håkan tror jag) *skratt* Det ska bli kanonroligt att prova det här! smiley

Tack snälla ni för att ni kom och firade min älskling! Han var helt oförberedd och överraskad och mycket, mycket glad över att alla kompisarna dök upp. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...