Pyssel & handarbete

Så var midsommar över för det här året…

loxys-elefant1Vi var iväg och handlade lite saker på Maxi Stormarknad idag som jag saknade till tårtbaket i morgon. Det var första gången jag var inne på nya Maxi här i Borås, och jag upptäckte bland annat att dom hade mängder av ursöta kramdjur. smiley Så jag kunde ju inte motstå att köpa ett till Loxy förstås.. *s* En rosa elefant som får den stora äran att säga god natt ikväll. 🙂 Sen köpte jag även en stor gul kanin till Elliot som han blev tokglad över. Han är så himla tacksam att köpa kramdjur till, den där lilla token. smiley Han älskar dem verkligen och blir alltid jätteglad när han får ett nytt.

Ja, sen har dagen faktiskt gått åt till att förbereda för morgondagens tårtor. Mamma kom upp och hjälpte mig några timmar och det är jag djupt tacksam för, annars hade jag troligtvis suttit med det än.

 

 

 

 

sockerblommor2

Vi har gjort mängder med blommor i sockerpasta, och utöver dessa har jag även gjort lite andra saker som ni får se först i morgon, på tårtan. smiley Så det har varit lite pyssel idag, och jag har helt enkelt inte haft tid att blogga något. Jag satte mig vid datorn en stund och påbörjade ett inlägg på eftermiddagen, men så kom Håkan och sa att middagen var klar och eftersom mamma redan kommit då och bara väntade, så tog vi en fika efteråt och sen var det bara att sätta igång med blomstertillverkning. *s* Vid 22-tiden ikväll var vi klara, och mamma gick hem för att ta sig en titt på sin nya cykel som hon fått av Håkan. Själva sitter vi och tittar på ”Stormvarning: Orkanstyrka 6” på 6:an, och det ska jag fortsätta med nu. 🙂

Ha en jättefin kväll alla och sov så gott när det blir dags. På återseende i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...