Pyssel & handarbete

Pimpa din dator!

glitter2

I som i Indra. 😀

När jag hade varit på Guldfynd och köpt mina örhängen sist, så nämnde jag i förbifarten att jag hittat en annan sak där också, som jag skulle återkomma om. Och nu är det dags. 🙂

 

glitter1

 

Jag hittade helt enkelt såna här fina små kartor med självhäftande rhinestones som man ska använda till att dekorera mobiltelefonen, datorn, I-Poden osv. De fanns i flera olika färger och storlekar, bland annat en karta med turkos stenar som var urläcker! Men de helrosa var såklart slut, så jag valde en karta med klara stenar. Det blev nog bäst med såna på min rosa dator också, kom jag på sen. 😉

Så igår kväll satte jag mig och började pyssla med det här. Jag valde ut en bokstav på datorn som jag tyckte var snygg och skrev ut den på ett vanligt vitt papper. Sedan lade jag karbonpapper i mellan och ritade av bokstaven på datorlocket.

Till sist satte jag mig med pincett och formade I:et så gott det gick med stenarna. Vissa delar var lite svåra, egentligen skulle jag ju haft olika storlekar på stenarna, men det fanns inte. Så det fick bli som det blev och jag blev faktiskt riktigt nöjd. 😀 Bokstaven var ju lite tjockare på vissa ställen och jag ville gärna få till lite skillnad där, även om det kanske hade varit bättre att välja att göra den likadan hela vägen runt. Jag valde dock att använda ett limstift också, för säkerhets skull. Inte så kul om stenarna börjar åka omkring eller ramla av. Men nu sitter de också där de sitter och jag har ingen lust att använda något medel för att ta bort limmet, som samtidigt skadar datorlacket.

 

glitter31

 

Det syns knappt att jag har rört kartan, för en sådan innehåller 600 stenar och det var bara en bråkdel som gick åt nu. Så även min I-Pod och min I-Phone ska bli pimpade på samma sätt. 😛 Och med all säkerhet lite andra saker också. 😉

Men nu har i allafall mini-pc’ n blivit lite roligare. Och jag har haft en kul liten pysselstund. =))

Mellan 19:- och 29:- kostar de här kartorna med olika stenar, på Guldfynd.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    kul!

  2. […] för ett tag sedan att jag hittat såna där små självhäftande rhinstones på Guldfynd som jag dekorerat min mini-pc med. På Guldfynd hade dom inte så där jättemycket olika att välja bland. Men när jag var inne […]

Kommentarer är stängda.