Allmänt

I tidigaste laget…

sondag-kvall

Inte riktigt så här tidiga i allafall. *gäspar* Jag hade en hel del problem att somna igår kväll, och har varit vaken av och till hela natten. Vid fem-tiden bestämde jag mig för att försöka sova lite till, vid sex-tiden gav jag upp. Det tog dock inte många knäppande ifrån vårt tröskverk till kaffebryggare förän Håkan kom upp han också, så trots att klockan inte ens är sju här, så har vi hunnit med både frukost och kaffe. 🙂

 

Vad händer idag då? Ja, Håkan är fullbokad med besiktningar för det första. Han har både vanlig besiktning och försäkringsbesiktning på Hondan idag. Sen måste han få iväg HD’n till Bike i Trollhättan igen, för åbäket startar inte. Bara så, utan minsta förklaring! Man blir ju vansinnig! Ska en helt ny hoj få hålla på att strula såhär? Det är så jäkla tråkigt!  🙁

 

Själv ska jag försöka komma iväg ner till banken och hjälpa mamma med några ärenden där idag, och det är väl ungefär vad jag har planerat än så länge. Jag är fortfarande så trött så jag har inte riktigt hunnit tänka igenom dagen ännu.

Så nu ska jag fortsätta med mitt kaffe och kvickna till lite, och sen är det dags att ta tag i morgonsysslorna.

 

Ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...