Allmänt

Kvällsrutiner…

nallenatti12

 

God natt och sov gott alla goa därute!

 

Det är dags för mig att följa min kära sambos goda exempel och krypa i säng nu. Jag  har bara lite mer kvällsritualer än vad han har, eller ja – rutiner är det väl egentligen. 😉

Först är det rengöring, tandborstning osv i badrummet, och byte till nån gosig nattdräkt. 😛 Sedan är det dags att ge Sassie sena nattmaten som han ska ha under natten när han vandrar omkring och gör..ja, vad katter gör på nätterna. =)) Så ska kaffebryggaren laddas till morgonen därpå och diverse doftljus ska släckas runt om i lägenheten och Tinky ska få sin nattfilt över buren. Till sist kollar jag alltid att ytterdörren är låst trots att Håkan redan gjort det en gång innan, och därmed bör jag vara klar med kvällsrutinerna.

Det är då jag sätter mig och bloggar sista kvällsinlägget här. 😉

 

Så som sagt – god natt med er alla nu, och sov så gott när det blir dags!

Själv hoppas jag på en lååång sömnrik natt! 😀

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...