Inredningsprylar Pyssel & handarbete

Rosentavlor

rosentavlor1

 

Hej sötisar! 🙂

Kikar in en liten snabbis före min lilla middagsvila med en liten bild på mina rosentavlor som jag gjorde klart i förrgår när jag höll på med min rosa målardag. =) Försök att bortse ifrån att de sitter kopiöst snett..haha! Jag upptäckte det när jag tittade på fotona i datorn men då orkade jag inte göra om allt. *s* Jag fattar inte hur jag kunnat missa det?!? Dom sitter dock rakt på väggen numera. 😉

De här ramarna är blå från början, tänkta till broderier och därför utan glas. Så jag valde att inte sätta vanliga foton i dem, utan i stället ta rosenkortet jag fick av fotografen Martina när hon var här förrförra helgen, och fästa det på en vit bakgrund i den ena ramen. Det andra kortet är snarlikt men tittar man noga så ser man att det ändå inte är likadant, och att det inte bara är nyansen som skiljer. Den bilden hittade jag på internet och skrev ut och skar till i ungefär samma storlek som det andra kortet.

De här två småtavlorna blev perfekta i köket där vi numera har lite smådetaljer i rosa här och där. 😉

***

 

Nu ska jag ta mig en liten vilopaus och hoppas på att Håkan har hunnit hämta lite glömda måleriprylar i garaget när jag vaknar. =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...