Inredning & design Inredningsprylar

Unikko köksprylar från Marimekko – Rum21

 

marimekkokitchen1kollage

Varenda vår så får jag en sådan himla lust att förnya hela hemmet, att bara slänga ut allt gammalt och bara köpa massa nytt. I år kanske mer än vanligt… smiley

Även om jag gärna plockar in glada, vårliga färger i inredningen när solen börjar titta fram, så är ändå grundfärgerna i min inredning svart och vitt, och dom här köksprylarna ifrån Marimekko tyckte jag var så himla läckra! Faktum är att mönstret påminner inte så lite om mönstret i mina köksgardiner faktiskt. Det är ju inget som hindrar att man petar in lite färgglada detaljer här och där ändå, i mellan allt det svart/vita.

tesil1

Jag bara älskar dessa tokroliga tesilar, Te ò från Alessi i olika färger, 220:- Ett absolut måste i mitt kök i sommar! smiley

Samtliga produkter finns att hitta på Rum 21.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...