Inredningsprylar

Ljuvligt romantiska förkläden från Cath Kidston

ck-kitchen2

Nu är det dags att börja umgås med symaskinen igen! 😀

Jag har kikat runt på en massa ställen och letat efter ett sådant förkläde som jag vill ha, men det har inte varit så lätt att hitta faktiskt. I varjefall inte i svenska webshoppar. Däremot fanns det ju precis hur mycket Vill ha-prylar som helst på Cath Kidsons sajt – såklart! Jag skulle lätt kunna tömma den shopen. Utan minsta problem. *skratt*

ck-kitchen1

 

 

Men åter till förkläden då. Jag har ju alltså ett som jag verkligen tycker om, julförklädet som fick i julklapp av svärmor. Men jag skulle verkligen vilja ha något riktigt sött sommarförkläde också, i ungefär samma modell. Enkelt, som man knyter i ryggen.

 

De här förklädena från Cath Kidston är precis vad jag är ute efter. 😀 Så himla söta och romantiska, och somriga så det förslår. =) Dessutom är det ju så himla fint med matchande grytlappar, handdukar och grythandskar. Såna här förkläden ska ju inte gömmas undan i nåt skåp nånstans – dom ska hänga framme på en söt krok i köket när dom inte används. 🙂

 

 

 

 

 

ck-kitchen3

 

 

 

Egentligen är det ett blommigt förkläde jag har varit ute efter, men jag måste ju säga att de här randiga i milda pasteller också är helt underbara! Dessutom tycker jag om kombinationen blommigt/randigt om det går i samma färger och nyanser, något som jag absolut inte kunde tänka mig förr.

Men nu har jag sett så himla många söta kökshanddukar och andra tillbehör som är sydda i flera tyger, både randigt och blommigt, att jag blivit helt förälskad i den kombinationen. 😀

 

 

ck-kitchen5

 

 

Även blommigt och prickigt är otroligt fint ihop tycker jag. Och de här färgerna är precis sådana glada och somriga som jag är ute efter.

 

 

ck-kitchen4

 

 

Det finns även en hel del ursöta bordsdukar som matchar förklädena och handdukarna, och även om jag inte brukar ha duk så ofta på köksbordet så skulle jag nog kunna tänka mig att rucka lite på den saken om jag hade några såna här att välja bland. 😛

 

 

ck-kitchen6

Och självklart matchande grytlappar i olika färger och mönster.

Men nu är ju frågan, ska jag beställa ett set ifrån Cath Kidston eller ska jag göra ett försök att sy ett själv först?
Det är ju faktiskt inte det svåraste man kan sy precis, och jag har ju mitt förkläde här hemma att använda som mall om jag vill.
Jag har nog redan bestämt mig. Jag kan nämligen inte välja i vanlig ordning… *skratt* Så jag åker iväg en sväng till ”Affärn” i morgon, en tygbutik här i Borås, och kikar om dom har några sådana här tyger, eller i allafall några liknande. Och sen ska jag ge mig på att sy mitt första förkläde sedan jag gick i 4:e klass. Haha! (undra just vart det tog vägen förresten..?)

ck-kitchen7

Har jag tur och hittar fina tyger till bra pris så blir det kanske till och med ett par stycken förkläden på en gång, plus lite handdukar och grytlappar, och jag vet dessutom flera stycken så här på rak arm som säkert skulle vilja ha ett set i present. 😉 Om jag lyckas med det här förstås. *s*

Nu ska jag kolla igenom min symaskin som har bråkat lite med mig den sista tiden och se till så att den är redo för mitt nästa syprojekt. 😀

ck-kitchen8

 

 

 

Textilboden.se

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken mysig blogg du har.
    Mvh Maja

Kommentarer är stängda.