Inredningsprylar

Gårdagens inköp – Glas i Grönt… :-)

glas2

 

 

 

 

 

 

Gröna ljusstakar. Det låter kanske inte direkt som det första jag skulle falla för om man känner mig. 😛 Men under inredningsplanerna för sommaren bestämde vi att vardagsrummet skulle gå i vitt och grönt i år, något som även passar bra ihop med det rosa i resterande rum. =))

 

Men de här ljusstakarna köpte vi faktiskt till Håkans dotter Maria i födelsedagspresent först. 😀 Jag kunde dock inte få dem ur tankarna, så i går stack jag in och köpte ett par även till oss. *s*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

glas3

 

Och jag bara älskar dem! 😀 De är så skira och vackra, speciellt när solen ligger på och lyser igenom dem. Och det gör den nästan hela dagen så som jag har placerat dem. Men dom är otroligt höga och med en katt som gärna tar sig en tur upp på bordet ibland när ingen ser, så hade jag allvarliga problem med hur jag skulle lösa det där. Jag visste med 100% säkerhet att dessa tunna glasljusstakar i kombination med ett stenhårt marmorbord skulle innebära miljoner glasflisor, stor förtvivlan och jagad katt inom kort.

Så jag har helt enkelt fäst dubbel tejp mellan ”fötterna” på ljusstakarna och bordet. Det är väl kanske inte supersnyggt om man envisas med att titta noga, men det håller i allafall mina vackra ljusstakar hela och i det här fallet anser jag nog att det är huvudsaken. 😉

 

glas1

 

I samma limegröna färg som ljusstakarna fanns även dessa skålarna som jag köpte till. Det är faktiskt likadana skålar som den rosa jag fick i present av Niklas och Linda för ett tag sen, och som står på köksbordet. Jag älskar den där skålen och blev tokglad när jag hittade dessa nu. Den rosa jag har är i den största modellen, men jag valde en modell mindre i grönt till vardagsrumsbordet, och bredvid ljusstakarna står ännu en storlek – den allra minsta – i samma serie.

 

Med de nya limegröna kronljusen i takkronan och de framtida kuddöverdragen till soffan i lime så tror jag det kommer att bli riktigt sommarfräscht här i vardagsrummet. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  hejj gumman. Jo visst är det olidligt ute. jag vet inte om cico pratade med henne, för jag knep henne när jag hämtade saphira och pratade med dagmamman och hon ursäktade sig jättemycket, så jag får väl hoppas att hon bättrar sig. vi har fått ordenttligt med hjälp från bvc idag med, men det kan jag berätta om i moorgon. pusspuss

  ps. den där räkkvällen såg mycket mumsig ut. blir det någon kväll vi har tillsammans snart?

 2. Cherlindrea säger:

  Nicole: Haha! Var det du som tog henne på det? Stackars dagmamma. *skratt* Jaja, huvudsaken är att det inte händer igen. 🙂
  Ja, vi får prata mer i morgon så jag får höra det senaste.
  Och så får vi ta en kväll snart, helt klart.
  Massa kramizar!

Kommentarer är stängda.