Allmänt

Är det en God morgon idag? ;-)

pippimorgon1

Hoppas ni hade en trevlig midsommar och att blykepsen inte är alltför tung idag. smiley Själv mår jag ju förträffligt förstås, eftersom det blev en lugn midsommar för min del. Lite trött kanske, men där får jag skylla mig själv – mamma och jag låg och babblade till runt halv två i natt. *s*

Jag läser på aftonbladet.se idag att det har varit lite stökigt firande på sina håll igår, med just dom sakerna jag hoppas få slippa läsa, men det var väl oundvikligt tyvärr. Våldtäkt och misshandel på Öland, mc-olyckor med dödlig utgång i Blekinge och Helsingborg, båtkrockar och skottlossning. Men den mest spektakulära artikeln är nog ändå den om familjen som förlorade sitt hem pga en exploderad grill.

brand1

Hela huset brann ner till grunden och familjen står nu helt hemlösa. Enligt polisen tyder allt på att orsaken till branden är en så kallad muurikka, en slags grillpanna, och så exploderade en gasoltub av värmen.

Personligen har jag alltid varit rädd för de där gasoltuberna av just den här anledningen, och inte varit särskilt pigg på att skaffa någon gasolgrill. Men efterhand har jag blivit övertygad av alla att risken att det ska hända något med tuberna är så gott som obefintlig, så nu hade jag ju börjat se fram emot att skaffa en gasolgrill. Jag kan ju inte påstå att jag är lika entusiastisk efter det här precis…

Nu ska jag fixa i ordning mig lite och sen ska vi in till stan och inhandla lite grejer inför i morgon. Jag har en hel del att göra idag, så det är verkligen dags att jag sätter igång. Ha en fin dag alla, och kör inte hem för tidigt vad ni än gör. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...