Vardagsbetraktelser

Jordgubbar – ett måste idag! :-)

jordgubbar1

 

God kväll alla ni som eventuellt sitter vid datorn en kväll som denna. smiley Jag gör det…*s* Samtidigt som jag sitter och tittar på ”Chocolat” med mamma. En riktigt charmig film, men jag blir ju helt knäckt av all choklad. *skratt* Tur att jag köpte chokladkakor igår när jag storhandlade.

Vi har haft en lugn men jättemysig midsommarafton mamma och jag, med sill, färskpotatis, gräddfil och gräslök till lunch, och så jordgubbar och vispgrädde efteråt såklart. smiley Håkan har också haft det riktigt bra efter förutsättningarna nu när han var tvungen att jobba, med massa god mat. 🙂 Nu sitter vi som sagt var och tittar på ”Chokolat” på 1:an, den är väl snart slut. Vädret har varit helt sanslöst skiftande hela dagen. Ena stunden har man kunnat sitta på balkongen i solen för att i nästa sekund få rusa in undan stormvindar, åska och ösregn. Typiskt midsommarväder får man väl säga. *s*

Men nu är dagen snart slut för vår del, även om den kommer att fortsätta i många timmar till runt om i Sverige. Jag hoppas att jag slipper läsa eller höra om en massa otrevliga händelser, trafikolyckor, fylla, slagsmål och våldtäkter runt om i landet i nyheterna i morgon bitti, utan att midsommarfirandet har varit relativt lugnt. Det återstår att se.

Hoppas ni alla har haft en underbar dag och kväll, och att den fortsätter så. På återseende i morgon och sov så gott när det blir dags.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...