Inredningsprylar

Baby Beauty & Beauty

bukowskikaniner1

Jag var på stan igår och passade på att shoppa lite. smiley Vad för något kommer upp lite senare, men jag var bara tvungen att visa mina två nya medlemmar i min Bukowski-familj. Får jag lov att presentera Beauty & Baby Beauty. smiley (Det är alltså vad dom är döpta till av designern Barbara Bukowski) Jag hade definitivt inga planer på att utöka familjen när jag åkte till stan igår. Jag visste inte ens att dom hade Bukowski-nallar på Buketten när jag gick förbi. Men så fick jag syn på dom här i skyltfönstret. smiley Buketten är en jättemysig liten butik i centrum, främst blomsteraffär, men med ett noga utvalt sortiment med inredningsartiklar utöver blommorna och växterna. Jag stannade egentligen eftersom jag fastnade för en vas full med jättestora svarta fjärilar som stod utanför ingången, men så fick jag som sagt var syn på dessa två varelser innanför fönstret och så var jag ju helt såld förstås. *s* Jag köpte ingenting då, utan gick duktigt vidare för att utföra mina ärenden och ställde mig sedan för att vänta på bussen hem. På busshållplatsen träffade jag brorsan och vi stod och pratade med några andra som han kände och klagade över den försenade bussen. Då fick jag plötsligt ett ryck – jag SKULLE bara ha de där kaninerna! Jag sprang ner till Buketten, rev åt mig en nummerlapp och kaninerna. Då hörde jag en busvissling. Brorsan stod och viftade med mina kassar i handen. Jag slängde tillbaka kaninerna igen och rusade tillbaka till busshållplatsen, gnällande som en barnunge. *skratt* Halvvägs uppe på bussen backade jag av igen. ”Jag tar nästa buss, sa jag till brorsan.”

Han bara suckade…

*skratt* smiley smiley

Så nu är jag som sagt lycklig ägare till två nya små Bukowski-sötisar. =)) Och den där lilla raringen får nog följa med min i min väska. Den blir perfekt som en liten mascot. :o) Den stora kaninen gav jag 119:- för och den lilla 79:-. Det är roligt att det är så vettiga priser på Bukowski-nallarna tycker jag. Vill du kika på Barbara Bukowski’s olika kollektioner så finns dels den officiella websidan Bukowski Design of Sweden. Men det finns även andra som säljer kramdjuren, bland annat Nallebutiken och Amorina.

Men jag köpte faktiskt fjärilarna också, en stor och en liten, och dom blev riktigt läckra här hemma i vårt svarta vardagsrum. För jag valde svarta, men det fanns även cremevita som också var otroligt vackra.

butterfly-tree1

Jag har placerat den stora fjärilen, som är drygt fyra decimeter i vingbredd, i min Clivia. Den gör sig riktigt bra mot den ljusa, transparenta gardinen.

butterfly-tree2

Den lilla fjärilen, exakt likadan men ca 2 decimeter i vingbredd, satte jag i en mindre krukväxt i fönstret. Jag är helt klart frestad att köpa även de cremefärgade fjärilarna, för om dessa svarta var fräckast så var de ljusa helt klart vackrast. Men de är så himla stora så man kan inte ha fler än en stor i ett såpass litet vardagsrum som vårt. Det blir alldeles för pråligt med fler. Men man kan ju byta då och då… smiley smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...