Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

Nyinköp från Clarius i Borås! :-)

lyktor5

Hej hej alla!

Nu börjar det närma sig helg igen och jag ser såå himla mycket fram emot att åka till Ullared! 😀 I och för sig är det väl en av de värsta tiderna man kan åka dit egentligen, strax före jul, men det är ju nu jag behöver det – både för julpynt och julklappar – så det är inte mycket att göra åt. Men trångt, varmt, stressigt och bökigt lär det nog bli. 😛

Dock var jag ju iväg och köpte lite nya lyktor härom veckan, och här kommer ett par bilder på några av dem. De till vänster har jag på övervåningen bredvid sekretären där de passar perfekt. De till höger var från början tänkta att stå ute på altanen, men när jag väl kom hem med dem så ville jag inte alls ställa dem utomhus. Så de har hamnat på nedervåningen, där även de har hittat sin plats. 🙂

***

clarius1

***

Lyktorna köpte jag på Clarius här i Borås. Det är ett ställe ute i Brämhult som har lagerförsäljning vissa tider på året. Sommartid är det krukor som gäller, både för inomhus- och utomhusbruk. Men nu inför jul så är det lyktor och andra dekorationssaker, julpyssel och massor med andra fina grejer. 🙂

***

clarius2

***

Vi ska ta en sväng till dit nån dag, för sist jag var där så såg jag ett jättefint liten drivhus som jag skulle kunna tänka mig. Jag ångrar verkligen att jag inte köpte det då, för risken är väl stor att det inte finns kvar längre. Men jag ska ta en titt i allafall. Dessutom finns där massor med tänkbara julklappar, så hittar jag inte det ska jag ska ha i Ullared så är Clarius ett alternativ.

***

clarius3

***

Här köpte jag dessutom min älskade fågelbur som jag varit på jakt efter så länge. Det var egentligen inte en sådan här modell jag var ute efter, men jag tyckte att 2000:- var lite väl saftigt för den jag egentligen ville ha. Och den här är verkligen jättefin nu, med murgröna, plättar på tråd, blockljus och ljusslinga i, och det lyser så vackert på kvällarna. 🙂

Jag fick tipset av en vän, hade aldrig hört talas om Clarius tidigare. Men vill ni kika ut en sväng så hittar ni adress och annan information på deras hemsida. Jag kan varmt rekommendera ett besök. 🙂

Nu ska jag kika runt lite på nätet, kolla mail och lite annat och sen kommer en kompis på besök.

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...