Allmänt

Mysig midsommar!

God eftermiddag på er! 🙂

Då var snart denna midsommarhelg över för detta året. För ovanlighetens skull så var alla familjemedlemmar spridda för alla vindar i år, så vi hade en lugn och stilla midsommar här hemma hos oss, bara maken, min mamma och jag. Och vi hade det jättemysigt! Turen var på vår sida så vi kunde duka upp vår midsommarlunch och sitta ute och äta på altanen, vilket alltid känns som ett måste på midsommar. 😀 Och precis när vi ätit klart och började duka in så kom regnet. Det var precis på håret att vi fick panikrusa in med maten men vi klarade det precis. 🙂

***

***

Kaffet och jordgubbstårtan fick vi ta inne däremot, men det var ganska mysigt det också. 🙂 Jag dukade med finaste lilla kaffeservisen som av någon anledning känns så himla rätt vid såna här tillfällen. Och tårtan var gudomlig! 😀 Receptet kommer i ett senare inlägg.

***

***

***

Jag hade ett par testprodukter från buzzador på midsommarbordet i år också. Bland annat den här nyheten ifån ProViva. Jag har inte alltid varit något fan av vissa av dessa produkter tidigare, men i takt med att jag provat vissa av dem så har jag fått ändra åsikt. Denna Tropiska dryck är verkligen helt underbar! Så himla somrig och fräsch! Den passade perfekt till lunchen lika väl som till frukosten och jag kommer definitivt att köpa den igen. 🙂

***

***

Produkt nummer 2 var denna färskost från Arla. Jag älskar färskost och brukar alltid vilja ha några stycken på midsommarbordet tillsammans med tummbröd och något annat gott bröd från bageriet. I år blev det en västgötakloster, en bit brie och så då denna – Ruccolapesto. 🙂 Det var en smakrik ost som passade bra till sillbordets övriga smaker, och jag kan tänka mig att den är utmärkt även i andra sammanhang, både till sallad, pasta och ostbricka. En riktigt trevlig smakupplevelse! 🙂

***

Kvällen avslutades framför tv'n med lite god lakrits, läskeblask och soffmys. 🙂

Hoppas ni haft en jättefin midsommar alla ni andra också, hur ni nu har firat – stort eller smått. Jag kommer återkomma senare med lite foton från helgen men jag har en lite jobbig ”värkdag” idag så det har blivit en vilodag för min del.

Ha det så gott alla och på återseende! <3

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...