Allmänt

Min älskling sjuk…

mylove1

***

God kväll på er alla!

Förlåt för det plötsliga blogguppehållet. Men lilleman har varit sjuk i snart en vecka och det har varit en ganska orolig tid. När vi kom till veterinären hade han 39,5 i feber och det visade sig att han hade luftrörsinfektion. Det har visat sig genom svårigheter att svälja så han har dreglat mer och han har inte velat äta trots att han varit tydligt hungrig. Men det har gjort ont att svälja ner maten. Dessutom har han haft ont i kroppen på grund av infektionen, men det verkar vara bättre nu. Men han är trött och hängig och det märks tydligt att han inte mår bra. Dock har han fått antibiotika nu och jag håller tummarna för att den snabbt gör sin verkan.

Så fort han blivit bra så ska vi in och ta tandsten på honom och då passar vi även på att låta röntga ryggen och lite annat för att vara helt säkra på att det inte är något annat som har smärtat på honom under den här tiden.

Jag har även själv legat i ett hemskt migränanfall som jag inte riktigt blivit okej ifrån än, så bloggen är inte det första jag har tänkt på de här dagarna tyvärr. Men nu hoppas jag på bättring för både min, men framför allt, Loxys skull och då kommer jag igång med både blogg och annat igen.

Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...