Allmänt

Lunch i Gysinge

harno111

 

En liten bensträckare och kissepaus. 🙂

Vi stannade till utefter vägen i Sala för att sträcka på  benen och rasta av Loxy. Och oss själva på bensinstationen… 😉

 

harno71

 

harno81

 

Sen körde vi vidare en bit till innan vi stannade för att luncha på härliga ciabattabröd fyllda med salami, mozarella, tomater och rödlök. 😀 Och lite kaffe och kanelgifflar. =))

 

harno10

 

 Även den här gången blev det ett rastställe utefter vägen, inte riktigt lika vackert som tidigare vid sjön, men fint här också med skogar och blomsterängar runt om. Problemet var bara att även myggen hittat hit, så det fanns inte en chans att sitta still och fika, då blev man totalt uppäten. (vilket vi nästan blev ändå) Och helt plötsligt rusade en kvinna från en annan bil ner från skogen dit hon gått i privat ärende, tokskrikandes om orm! Så där rök Loxys möjligheter till en skogspromenad.

 

harno111

 

harno9

 

På grund av åksjuka, så har jag fått skriva det här inlägget i omgångar, och vi har även hunnit stanna för att tanka och rasta vovve i Glada Huddik. 😀 Faktum är att vi i denna minut kör in i Härnösand. =))

 

Nu är det middag hos svärföräldrarna som gäller och kvällsmys med dem, men jag återkommer senare – om det inte blir allför sent.

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Annelill säger:

    Skönt att vara framme nu va. Kram mams.

Kommentarer är stängda.