Allmänt Blommor & växter

Påskliljor i trädgården! :-)

easterlilys1

***

God  morgon på er därute! 🙂

Jahapp, hoppas ni haft en bättre natt en vad jag har haft. Men en god morgon är det ändå. 😀 Mild vårtemperatur, och det är tillräckligt för att överväga en dålig natt. =))

Vi börjar äntligen få ordning på lägenheten här, efter att ha levt i flera veckor på en renoveringsplats. Målarpytsar, hinkar, stora stegar i vardagsrummet och spackelfläckiga väggar – inte en helt kul miljö precis. Men igår blev den ”värsta” väggen klar, (och i princip den sista), nämligen vardagsrums/köksväggen som sträcker sig från golvet i bottenvåningen till taket i övervåningen. Den är hög med andra ord. 😛 Och nu på morgonen satte Håkan upp en av våra bröllopspresenter där. Det är många fina saker som bara fått stå och vänta, som vi inte velat sätta upp förrän vi fått klart hela lägenheten och det här var en av de sakerna – en väggtext i vitt trä – med orden ”Kärleken övervinner allt” – som vi fick av min moster och morbror. Det är samma ord som jag lät ingravera i min vigselring, fast på latin. 🙂 Jag ska fota det senare så ni får se, det blev verkligen jättefint! 😀

***

Men nu ska jag sätta igång och göra mig i ordning här, både mig och nagelrummet. Om en timme lite drygt kommer en tjej för att få sina naglar fixade och sen hoppas jag på att få hem min nya arbetsstol idag. 😀

Förresten, påskliljorna på fotot har jag plockat i min egen lilla trädgårdstäppa. Ytterligare en överraskning som dök upp i landen, hoppas det kommer fler. =))

Ha en kanonfin fredag alla och må så gott så länge!

På återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...