Allmänt

Ställt om klockan..? ;-)

klocka21

God morgon på er därute!

Det blev en smula förvirrad morgon för min del. Naturligtvis! Jag borde förstås ha ställt om klockan igår kväll innan jag lade mig. Men så blev jag helt plötsligt osäker på ifall iPhone kanske ställde om klockan själv – så som datorn gör – så då ville jag förstås inte krångla till det. Alltså visste jag fortfarande inte vad klockan egentligen var när jag vaknade. Hade jag sovit en timme extra nu? Eller har jag vaknat extra tidigt? O.s.v… Och när jag börjar fundera så där, då tappar jag alltid bort mig i hur klockan ska flyttas..haha! Nåväl – datorn har ställt om sig förstås, så tillbaka med trädgårdsmöblerna till förrådet! Bäst att poängtera det sista också, efter ICA-reklamens fullkomliga förvirring. Hehe!

Idag kommer min mor hit efter lunch för att låna mitt strykjärn, hennes har tydligen gett upp och hon har inte hunnit köpa något nytt. Sedan har jag ett nageljobb strax efter tre. Det känns någorlunda okej idag, men jag fick ändå börja dagen med en treo för att hålla undan lite av den vanliga huvudvärken. Hoppas att den ger med sig under dagen så jag får börja leva lite normalt igen – utanför sovrummet.

Hoppas ni får en skön söndag därute alla, vad ni nu ska hitta på. Själv ska jag se till att få hem en hög med godis så fort hjärtat kommer hem från jobbet, att ha ifall ungarna på gården får för sig att tjuvstarta Halloween denna lediga dag. 😉

Må så jättegott alla och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Virre säger:

  Hoppas huvudvärken gör som en avlöning o försvinner nu! 🙂
  Vi hade besök igår kväll av några barn som kom på besök. Men vi kanske är före alla andra här i Aplared 🙂

 2. Virre säger:

  Tänkte lägga till kram också men allt bara hängde sig! Så stor KRAM på dig!

 3. Cherlindrea säger:

  Virre: Hehe, nej jag tror nog att många startar sin Halloween i helgen, men jag har ju min Stör ej-skylt på dörren när jag har migrän så dom kanske inte vågade ringa på igår helt enkelt. 😉
  Massa kramizar!

Kommentarer är stängda.