Allmänt

Mc-tur och fika på Bakgården

fika-bakgarden1

 

God kväll på er därute!

 

Hoppas ni har haft en superdag i solen alla. 😀 Själv har jag haft besök av min syster och systerdotter här idag, och det har förstås varit toklivat – som alltid när Saphira är här och sätter sprätt på allt och alla. *s* Hon är ett litet troll! Ser så oskyldig ut och ler så mjukt… och så f0rt man vänder ryggen till så hittar hon på nåt jäkelskap! *skratt* Jag tog lite foton på henne idag, men jag vet inte om det blev något av dem. Jag har inte hunnit tanka över dem till datorn än. Det har jag däremot gjort med kvällens foton från min andra kamera.

 

För samtidigt som Nikki och Saphira gick för att hinna med bussen, så rusade jag också iväg för att hinna med kvällens mc-tur. Och det blev en riktigt skön tur på fina (med skumpiga..*s*) landsvägar som vi avslutade med fika på Café Bakgården i stan. Mamsen var en ängel som kom upp och passade Loxy åt oss, så jag kunde följa med idag. Man vill ju gärna passa på när vädret är så här härligt! 😀

 

Men nu är det sängdags för mig. Håkan ligger redan, men så ska han också upp klockan 5 i morgon bitti. Vi får väl se om jag sover då, eller om jag är uppe och springer i vanlig ordning i gryningen. 😉

 

Hoppas som sagt att ni har haft en jättefin dag och att ni får en riktigt härlig helg!

 

Må så gott alla, och på återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vad roligt att ni fick en mysig kväll 🙂
    Du är väl lite rolig. Du skrev svar till min i går i min blogg, hehe 😉
    Halsbandet jag gjorde igår blev jag jättenöjd med och jag har blivit riktigt biten 🙂 Jag vill gärna göra ett armband med stenar längre fram nån 🙂 Puss puss

Kommentarer är stängda.