Allmänt

Solig god morgon alla!

loxymorgon181

 

God morgon på er alla!

 

Nu har jag äntligen fått sova en hel natt och börjar känna mig som en människa igen. Det känns som jag bara har virrat omkring och inte fått nåt vettigt gjort alls de senaste dagarna. När jag blir så där trött så kan jag inte hålla ordning på rutiner eller göra saker i rätt ordning, utan jag tar lite här och lite där och glömmer det mesta. Så jag har en hel del att försöka få ordning på nu efter den här senaste perioden. Och till alla som har kommenterat under den här tiden – tack för era gulliga ord, och jag kommer att ta en liten bloggpromenad i dag och svara på dem. 🙂

 

Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag också. Helst av allt skulle jag vilja åka till min syster och beta av hennes kantarellskog innan dom försvinner, men idag kommer vi nog inte åka nånstans. Det är ju ändå en bit att åka och något man helst vill komma iväg tidigt på. Och tidigt kan man väl inte påstå att jag var på benen idag, jag sov nästan till 9! Men det behövdes väl kan jag tänka.. 😉

 

Nu ska jag i allafall ta itu med morgonbestyren och sen ska jag sätta mig vid datorn igen en stund.

Må så gott alla och ha en fin dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...