Allmänt

Sötaste diskborstarna! :-)

kopidag2

 

Hej på er därute!

 

Nu har jag äntligen fått sova lite, totalt utslagen efter storhandling och ”omhändertagande” av matvaror – allt som allt 5 timmars jobb. Herregud! Det är tydligen standardtiden det tar för mig varje månad med storhandlingen. Det är ju inte konstigt att man är matt efter månadshandlingen. 😛

 

Det blev en ordentlig shopping idag i allafall, och det känns alltid så himla skönt att ha kyl och frys fyllda igen. Nu har jag lite jobb i köket framför mig igen, med matlagningsdag och bakdag(ar…hehe).

Vi laddade även upp med en hel del andra måste-saker utöver mat, som till exempel diskmedel/trasor/borstar, och på Maxi hade dom fått in jordens sötaste serie med städ/diskprodukter. Retligt nog var sopborste/skyffel i min färg tokslut, men jag tänker hålla ögonen öppna, för ett sånt set vill jag ha. Behöver också för den delen, efter att Håkan lyckats ha sönder (?) vårt sopborstset.  😛
Men diskborstar blev det i allafall. =))

 

kopidag1

 

Sååå söta, eller hur! 😀 Bara 15:- styck och i serien fanns alltså även korta och långa sopborstar med skyffel, skurborste och lite annat. Färgerna var antingen rosa, ljusblå eller ljusgrön med vita prickar.

 

*

 

Men nu ska jag kolla lite vad vi ska äta ikväll när Håkan kommer hem ifrån kvällens mc-tur. Jag stannade snällt hemma ikväll igen, för jag ville varken ha tillbaka min förkylning eller somna på hojen. 😉 Men jag hoppas verkligen att det kommer några varma dagar till så jag får åka lite innan hösten är här.

 

Må så gott alla och på återseende lite senare!

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Roliga diskborstar!

 2. säger:

  Men gud så söta, jag måste åka och kolla, jag vill ha gröna!
  Jag ser att du packar up som min man gör haha. Han ska ha ut allt på bänkar för att typ beundra vad han har köpt, jag packar direkt up ifrån påsarna. Klagar alltid på honom att han gör dubbeljobb*S*
  Skönt när allt är handlat!
  Många soliga kramar..idag blir en fin dag här iaf<3

 3. håller med.. att storhandla är jobbigt!

 4. naw vilka gulliga 😀 dom där skulle man ju inte ens behöva gömma för att dom är så fula 😉 haha!

Kommentarer är stängda.