Allmänt

Idol ikväll?

God kväll på er!

Tänkte att jag skulle kika in en snabb sväng innan tv-kvällen sätter igång här. 🙂 Jag gissar att en stor del av Sverige kommer att sitta bänkade framför Idolfinalen om några minuter. Själv har jag faktiskt inte sett ett enda avsnitt i år. Jag vet – med tanke på hur populärt det är så borde jag nästan skämmas. *skratt* Men jag följde det förra säsongen, och det här är lite typiskt för mig. Jag brukar hoppa över en säsong i såna här program innan jag tittar igen. Jag blir så engagerad i de tävlande när jag följer ett år, att jag inte kan komma in i ett nytt gäng så snabbt. Jag måste smälta det jag har sett först innan jag intresserar mig på nytt. Låter ju helt knäppt det där men så har jag alltid känt, oavsett om det gällt Big Brother, Robinsson eller Idol. 🙂

Så även om jag känner till en del om Idolerna genom nyheter, facebook m.m så är det inte mitt år i år så att säga. 😛 Jag ska i stället titta på favvoserien ikväll – Criminal minds. Efter den så blir det troligtvis någon natur- eller djurdokumentär på nån av dokukanalerna. 🙂 Det är en stor favorit hos både Håkan och mig.

Så nu önskar jag er en riktigt mysig fredagskväll och på återseende alla!

 

 

tavlingsumo21

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Mazza nioe smycken m.m på Gniztra.com
    Handlar du över 200kr får du med en julklapp:-)
    kram

Kommentarer är stängda.