Allmänt

Vovvarnas lunchvila i soffan… :-)

lunchvila1

 

Hej på er därute alla!

 

Det blev verkligen en gnistrande vacker vinterdag idag! Den kalla temperaturen i morse ligger bara på ett par få minusgrader nu mitt på dagen. Dock har jag inte njutit av vädret ute i dag, inte inne heller för den delen. Efter jag hade pratat med mamma på morgonen och fått höra att hon blir kvar på sjukhuset ännu ett dygn, så slocknade jag på soffan. Och klev upp därifrån för ca en halvtimme sedan. Det fanns uppenbarligen ett stort behov för sömn. Jag känner mig fortfarande ganska utmattad, men inte alls så illa som i morse. Då satt jag och somnade hela tiden när jag satt vid datorn, ögonen bara föll ihop på mig hela tiden och fingrarna skrev massa hieroglyfer på tangentbordet. *s*

Men som sagt – nu känner jag mig lite piggare, även om jag tänker slappa en stund till på soffan. Det får bli en vilodag idag för min del. Vovvarna har precis varit ute och dom verkar nöjda med flera mindre promenader idag i stället. Nu ligger dom nerbäddade bland alla goa filtar och kuddar i soffan dom också. 😀

 

Ha en fortsatt fin dag därute i solen alla, och hoppas ni mår bra alla.

På återseende lite senare igen!

 

tavlingsumo21

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...