Allmänt

Jag ser det snöar…

loxymorgon42

Jaha, då snöade det igen… Vilka underbara vårkänslor man får, eller hur?! 😉

God morgon förresten! 🙂

Jag hoppas verkligen att det stämmer, det där som sägs, att långa vintrar, snö osv. innebär en bra sommar, för det känns liksom som man skulle behöva det nu. Visserligen är det bara mars än så länge, men i de här trakterna så är man inte van vid det här snöandet. Här brukar vi ha slask fram till midsommar någon gång då våren brukar smyga sig på. *s* Det känns som om den här vintern har varat i evigheter!

*

Men jag piggade upp mig lite igår och smygstartade våren inomhus i allafall. 😀 Jag köpte en bukett tulpaner och en kruka med krokus och det känns bara helt underbart att se dem varenda gång man går förbi. Underbara blommor! Tänk att dom kan göra så mycket för humöret. 
*

Nu har jag dessutom lyckats välja ut gardiner till alla fönster också. Eller ja, inte vardagsrumsfönstren egentligen, men jag vet vad jag ska ha så nu gäller det bara att hitta dem, men det tror jag inte ska bli så jättesvårt. Sen ska jag beställa ett helt underbart överkast till sängen också. Det ska bli så kul att förnya lite här hemma. Dock är det sen leverans på vissa av grejerna, så jag får vänta nästan två månader, och det känns ju lite frustrerande. Men nu när jag äntligen har hittat det jag vill ha så får det ta mig tusan vara hänt. Jag letar inte vidare bara för den sakens skull. *s*  

*

Men nu ska jag fixa i ordning lite här hemma. Idag kommer min syster hit med bil och släp och hämtar en köksmöbel som hon ska ha, och som har totaloccupperat vårat källarförråd sedan mellandagarna. *s* Därav orsaken till att vi har en jättekartong med alla julsaker, julgran i låda, m.m. kvar här uppe i arbetsrummet. Vi har helt enkelt inte fått ner en pinal till i källaren. Det ska bli en smula skönt att bli av med det nu kan jag ju säga. 😀 Sen blir det städning av arbetsrummet, för det ser ju heller inte speciellt välordnat ut just nu, efter att man har placerat alla prylar på första bästa lediga plats man har hittat. Vi har ett arbetsrum på typ 1 kvadratmeter eller nåt…haha! Nja, kanske inte riktigt, men det är toklitet!

*

Hoppas i allafall att ni får en kanondag trots det här gråtrista vädret och må så gott alla! Jag återkommer lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. tulpaner är de som gäller nu i dessa tider.. de ger vårkänslor i detta trista väder!!! VI VILL HA VÅR Å SOMMAR!! (skratt)

  Men man måste vänta å vänta på det hela tiden… KRAM

 2. säger:

  Hejsan gumman =)
  Nu har jag äntligen uppdaterat min blogg =)
  kolla in den om du vill så får du se kort på vart det är jag åker nästa onsdag 😛

  många många kramar

 3. Cherlindrea säger:

  Mariah: Hej gumsan! Jag har varit inne hos dig och försökt att kommentera, men det var något strul för jag fick inte upp kommentarssidan. Himla märkligt! Men jag ska försöka igen senare. Jättekul att läsa ikapp lite nu i allafall. Jag har missat mycket på alla bloggar de sista dagarna. 😉
  Kramar om!

 4. Cherlindrea säger:

  C: Ja, jag håller med dig. 😀 Jag skulle kunna fylla hela lägenheten med tulpaner, dom är helt ljuvliga! Och precis som du säger så ger det verkligen vårkänslor att få in friska snittblommor på bordet. Jag längtar också ihjäl mig här. *s* Men som du säger, det är bara att vänta. Nångång kommer väl våren får vi hoppas. 😀
  Kramar om!

Kommentarer är stängda.