Allmänt

Bloggen är under uppbyggnad

Hej därute alla!

Som många säkert har märkt så har min blogg legat nere ett tag. De flesta som har gått in här har mötts av en helvit sida. Faktum är att jag inte ens visste om det själv, eftersom jag inte haft tid att blogga på ett tag, och fick reda på det först när jag fick meddelanden där följare undrade om jag lagt ner bloggen.

Det har jag alltså inte. 🙂 Men efter uppdateringar från mitt webhotell så kraschade helt enkelt min blogg, eftersom jag hade ett alldeles för gammalt tema och alldeles för gammal version av wordpress programvara. Detta ställde till ett sånt problem för mig, (mitt eget fel självklart eftersom jag slarvat med uppdateringarna), att jag fått sitta i flera dagar och uppdaterat allt manuellt. Det är ju en himla tur att jag faktiskt tycker att det är kul att greja med datorn, jag höll ändå på att slita mitt hår i mellanåt. 😛

Nu börjar jag dock få lite ordning på det här, men det är mycket kvar att göra. Jag har bytt tema (för första gången på typ 15 år..haha!) Men det är så mycket som måste synkas med det nya temat och mycket måste göras manuellt och inlägg för inlägg. Så jag hoppas ni har överseende med att vissa saker inte riktigt funkar som dom ska så här i början. Jag har bland annat lite problem med att få miniatyrbilderna att funka, därför är det mycket grå fyrkanter där det egentligen ska vara bilder. Men om ni klickar er in på det specifika inlägget så finns alla bilder där som dom ska. 🙂

Det kommer en del nya saker framöver här på bloggen. Bland annat ska jag skriva om min hälsoresa som jag har framför mig, som förhoppningsvis ska få mig att tappa ett antal kilo, känna mig piggare och få mindre värk i kroppen. Mer om det och om programmet längre fram, som jag kommer att följa och kostrådgivaren/PT’n som kommer att coacha mig under den här tiden.

Så med detta inlägg så hoppas jag att ni har förståelse för att bloggen kommer att vara lite ostadig ett tag till framöver, och kanske ligga nere tidvis när jag uppdaterar den med något nytt.

Tack alla följare för era meddelanden och förfrågningar när bloggen kraschat. Det känns verkligen varmt i hjärtat att veta att ni är så många som faktiskt följer min lilla blogg. <3

Ha nu en jättefin fortsättning alla och ett Gott nytt år! Och var rädda om er därute!

På återseende snart!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...