Allmänt

Världen är så stor, så stor…

evveibutik1

Jag har börjat så smått att sortera och välja ut lite foton utav alla dessa mängder jag knäppte i Knallerian i helgen. Och mitt bland alla motorcyklar, knuttar och mc-tillbehör, hittade jag de här två fotona på min lilla älva Evelyn. smiley Jag tog dem när vi precis hade varit uppe i cafeterian och ätit lunch och Evve i vanlig ordning sprang i förväg. Visserligen har hon blivit stor, som jag skrev i ett tidigare inlägg, men i andra sammanhang verkar hon i stället så himla liten. *s*

evveibutik2

Härom dagen när jag surfade runt lite på olika sidor, så hittade jag av en slump en dikt, som väckte massor med minnen hos mig. När jag var liten satt den i jätteformat på väggen på barnavårdscentralen, och sen även på vårdcentralen. Jag har alltid tyckt att den är så vacker och talande. Så jag lägger in den här, tillsammans med en av världens goaste ungar.

ETT BARN

Ett barn som kritiseras lär sig att fördöma

Ett barn som får stryk lär sig att slåss

Ett barn som hånas lär sig blyghet

Ett barn som utsätts för ironi får dåligt samvete

men

Ett barn som uppmuntras lär sig förtroende

Ett barn som möts med tolerans lär sig tålamod

Ett barn som får beröm lär sig uppskatta

Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa

Ett barn som känner vänskap lär sig vänlighet

Ett barn som får uppleva trygghet lär sig tilltro

Ett barn som blir omtyckt och kramat, lär sig känna kärlek i världen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...