Allmänt

Morgontrötta idag!

loxymorgon110

God måndagsmorgon alla!

Då var det en ny vecka igen – och ännu lite närmare jul är vi. 🙂 Det blir ett snabbt morgoninlägg idag. Jag är tidigt på benen för att ta emot arbetslaget som kommer nu på morgonen för att spola ur alla avlopp i lägenheterna. Fast det är lite retligt egentligen. Vi har fått information om att dom ska börja jobba kl.07.30 men samtidigt har jag ju ingen aning om vart i ordningen vår lägenhet ligger. Jag ställer klockan och drar mig upp tidigt när jag egentligen skulle kunna haft sovmorgon, för jag har själv inget jobb nu på morgonen, och så kommer dom kanske inte förrän om flera timmar till just oss. Jag hoppas jag har fel, för jag har massor att göra idag men jag får inte använda kranar och liknande när dom är här. Nåja, det är ju skönt att få fräscha rör förstås. Vi har haft en hel del problem med stopp och att det runnit långsamt i tvättstället på övervåningen, så förhoppningsvis blir det ordning på det nu. Bilarna står på utsidan nu och slangar är dragna till – nånstans… ? och maskinerna är i gång för fullt. Men hit har dom inte kommit än i allafall. Vi får väl se när dom dyker upp.

*

loxymorgon210

*

Nu ska jag i allafall ta ut min griniga morgontrötta hund på en tidig promenad. 😛 Jag är ju tvungen att dra upp honom också, så jag får bädda och framför allt gå ut med honom innan det dräller in folk här, som han kommer att skälla sig hes på. *s*

Ha nu en jättefin dag alla! Jag återkommer lite senare, bland annat med ett dagens recept och lite annat. 🙂

Förresten, ta det lugnt på vägarna alla därute som ska iväg nu på morgonen. Det varnas oavbrutet på radion om extremt halt väglag i Sjuhärad och flera olyckor har redan hänt nu på morgonen kan man läsa i BT.

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...