Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Fransk manikyr idag.. :-)

saras-franska1

 

Hej på er alla!

 

Det börjar bli dags för mig att laga middag här. Den blev lite senare än vanligt idag, för både Håkan och jag var toktrötta och tvungna att lägga oss och vila en stund, också det senare än vanligt. Jag gjorde nån krånglig rörelse med armen i bilen igår och sträckte något i axeln bak i skulderbladet så jag har haft sjukt ont idag. Så himla onödigt! Jag har inte tid att ha ont! Vet inte om jag kan påstå att det blev bättre efter vilan, men det blev det säkert. Hur som helst – nu är vi på benen igen och idag blir det wokade blandade grönsaker med jätteräkor till middag. Mumma! 😀

 

Dagens naglar på min systers kompis Sara blev mandelformade med vit fransk manikyr. 🙂 Jag använde återigen den nya frostrosa gelén och det blir såå himla fint! 😀 Är nagelplattan väldigt missfärgad eller ojämn så kan man med fördel använda både camouflage och därefter den rosa gelén. Det gjorde jag idag och det funkade jättebra!
I morgon kommer min mor hit och ska få nya fräscha naglar också. Hon vill ha naturella naglar, men den rosa gelén kommer jag allt att dutta på lite med där också. 😛

 

Nu ska jag sätta igång wokpannan och under tiden maten lagas ska jag greja lite i trädgården. Det är en hel del därute som  måste tas itu med. I morgon eftermiddag ska jag eventuellt ner till nagelskolan och köpa lite nya filar och gelé och lämna av en fotoskiva. Om det är öppet då, får kolla upp det först.

Men ikväll blir det mysa framför tv’n och njuta av blåbärsglass! 😀

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla och på återseende!

 

276872_106837519414052_486795_n

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...