Allmänt

Mysfrukost på altanen!

frukost13

 

Hej hej därute alla!

 

Det verkar bli en riktigt skön dag idag också. 😀

Vi tillbringade en härlig stund ute på altanen tidigt i morse, med goaste vännen Veronica som frukostgäst. 😀 Hon tog en tripp upp med hojen, med nybakat olivbröd i sadelväskan och sen blev vi sittandes i nästan två timmar där ute. Så himla skönt att börja dagen på ett sånt sätt. Nu har vi fullt upp, Håkan och jag, med att lägga trätrall och bygga färdigt staket. Det finns något att göra varenda dag med lägenheten och trädgården, men så är det väl. Det tar ett tag innan man kommer i ordning. 🙂

 

I eftermiddag är det däremot naglar som gäller. Veronicas dotter kommer hit för att få lite fina naglar och jag får en trevlig pratstund. 🙂 Jag gissar att Håkan kommer ta tillfället i akt att ge sig ut på en hojtur under kvällen. Det lutar åt Nääs slott, som har trevliga spontanträffar för bil- och hojfolk på måndagar.

Men nu ska jag ta och fortsätta här. Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...